Over

Erika-2-28

Ik ben geboren in De Beemster, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik heb 23 jaar ervaring als boekhoudster in het notariaat en 10 jaar bij een administratiekantoor. In al die jaren was muziek en theater mijn passie.  Die passie heeft er toe geleid dat ik naast mijn vaste baan, in mijn vrije tijd, muzikanten, bands en andere podiumkunstenaars help op de weg naar groter en meer, ik de muzikale invulling verzorg bij evenementen, ik soms ingehuurd wordt als productieleider bij verschillende muziek en theaterproducties en op aanvraag mensen adviseer bij de keuze van muzikale invulling voor feesten en evenementen.

Ook organiseer ik samen met mijn man 4 tot 6 huiskamerconcerten per seizoen. Een avond, middag of ochtend genieten van goede muziek met een gastvrij onthaal in een intieme sfeer. En programmeer ik onder de naam “De Keyserin Organiseert” concerten in de Beemster Keyserkerk.

Sinds juni 2022 is er een grote verandering gekomen in één deel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik heb de mogelijkheid gekregen om mijn vaste baan bij een administratiekantoor om te zetten in een baan bij Pop- en Cultuurpodium P3 in Purmerend. Hoe mooi is dat. Eindelijk kwamen mijn jarenlange ervaringen op één plek samen. Daar verzorg ik de financiële administratie en mag ik daarnaast samen met een team van creatieve collega’s een bijdrage leveren aan diverse producties. 

Zo heeft mijn dagelijkse leven tussen de cijfertjes meer kleur, klank en inspiratie gekregen. En het klinkt als muziek in mijn oren!

Voor meer informatie, boekingen of hulp bij het zoeken naar een geschikte muzikant of voorstelling, neem contact met mij op

  • info@wiewatwaarop49.nl
  • Telefoonnummer 06 54 66 70 49

Agenda 

foto: Jeroen Otto Fotografie.