De Keyserin Organiseert

de-keyserin-organiseert-kleiner

Opeens was het stil. Geen Benonies, O’Dreams of Rock in de Kerk!

Gelukkig hebben wij voor de Benonies en de O’Dreams alternatieve data kunnen vinden. Helaas heeft Rock in de Kerk! er voor gekozen, i.v.m. Corona en de onzekerheden daar om heen, het komende seizoen geen concerten te geven.

We kijken er naar uit en hopen elkaar in het komende seizoen weer in goede gezondheid terug te mogen zien.

“DE KEYSERIN ORGANISEERT”.…..

De Keyserin Organiseert in samenwerking met Erika Nannings Muziek en Theater dit jaar haar vijfde culturele programma 2020/2021 met veel bijzondere, leuke, mooie voorstellingen en muzikale/theatrale concerten en shows. Er wordt wel gewerkt aan een volledig programma, maar of dat op dit moment ook al te realiseren is weten we nog niet. We doen ons best, maar wellicht zullen er een aantal in de loop van het seizoen vastgelegd worden.

Voor de achterliggende informatie over de al geplande concerten/voorstellingen/shows kunt u klikken op de betreffende regel.

klik op de naam van de artiest in het rood voor meer informatie.

Zondagmiddag 27 september 2020, van De Benonies, sprankelende Italiaanse filmmuziek. We maken er een mooie Italiaanse middag van, met Italiaanse tomaten/groente soep, pastasalade (beide vegetarisch) en Italiaanse wijn.
Zondagmiddag 25 oktober 2020, O’Dreams, Try-Out “The Irish Times”. Zij nemen ons mee naar hun zo geliefde Ierland.

Middenweg 148, Middenbeemster.
De deur staat een half uur voor aanvang van het concert voor u open.

Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat wij ons aan de RIVM voorschriften houden. Wij vragen dat ook van u. Samen staan we sterk!

Wijzigingen in het programma, al dan niet t.g.v. van Corona, voorbehouden.
Mocht het concert om welke reden dan ook niet doorgaan, zullen we naar een alternatieve datum zoeken. Kunt u dan niet of gaat het in het geheel niet door, dan wordt uw geld teruggestort.

Facebook: De Keyserin Organiseert

Website: www.beemsterkerk.nl

Share