UITVERKOCHT TOBY- 1 MAART 2023 HUISKAMERCONCERT

Toby uit Western Australia is veel meer dan alleen ‘energiek en rauw’ zoals men haar wel typeert. Ze is pure kracht en dynamiek op het podium. Toby is echt een ongelofelijk goede live artieste. En dan gaat het niet alleen om haar indrukwekkend sterke en sexy stem. Ook niet alleen om haar energieke, rockende gitaarspel. Maar om haar hart en ziel in de muziek … geweldig!

Voor het publiek zijn haar optredens ervaringen om niet te vergeten, een en al emotie, levenslust en vreugde. Toby’s gevoelens, gedachten en avonturen spatten van het podium af en passen bij de altijd aanwezige lach op haar gezicht als ze speelt.  Er is een chemie en een connectie met het publiek die ervoor zorgt dat elk optreden uniek en onvoorspelbaar is. Toby is vol passie en liefde voor haar vak. Ze is bereid risico’s te nemen en kwetsbaar te zijn.

Heeft bijna 1000 podia betreden, stond wereldwijd op grote festivals gestaan, zoals Summerfest (Milwaukee, USA), Women’s Red Rock Festival (Utah, USA), Kaslo Jazz Fest (Canada), Big Time Out Fest (Canada) en het WA Blues and Roots Fest (Australië), maar heeft ook het podium gedeeld met grote namen als Sheryl Crow, John Mellencamp, Paul Kelly, The John Butler Trio, Brandy, The Indigo Girls, Gomez, Donavon Frankenreiter, Luka Bloom en Pete Murray.

Toby Beard is eigenlijk te groot voor ons kleine, intieme huiskamertheater, maar toch…….ze komt!

Deze avond komt zij samen met Jake Hatch (gitaar, zang) en Caroline Kamp (contrabass, zang).

Beleef het mee op woensdag 1 maart 2023

Aanvang 20:15

Deur open om 19:45.

Prijs € 18,00, inclusief koffie/thee en een drankje.

www.tobymusic.com.au

www.myspace.com/tobybeard

www.youtube.com/tobybeard

www.facebook.com/pages/TOBY/29899181369

Reserveren: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Toby” is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

Share