17 januari 2017 – Huiskamerconcert Helen Botman – Vleugelvrouw

HUISKAMERCONCERT MET HELEN BOTMAN ZANG EN PETER VAN VLEUTEN OP GITAAR

15_vleugelvrouw_-_sitan_van_sluis

Op dinsdag 17 januari spelen Helen Botman (zang) en Peter van Vleuten (gitaar) “Vleugelvrouw” in onze huiskamer. Vleugelvrouw is een vertelconcert en spoort je aan je hart te volgen en je dromen waar te maken. Welke dromen heb jij afgelopen jaar waargemaakt? En wat zijn je wensen voor het nieuwe jaar? Tussen dit terugkijken en vooruitblikken vertelt Helen Botman over het waarmaken van haar eigen droom waarin zij Vleugelvrouw creëerde: een periode vol frustrerende hobbels en vervullende overwinningen. Een hilarisch en ontroerend feest der herkenning.

Helen Botman zingt met haar lijf, haar handen, haar hart en haar ziel. Haar presentatie is ontwapenend, theatraal en humoristisch. Zij bedacht “Vleugelvrouw”, die symbool staat voor haar eigen muzikale, artistieke en persoonlijke ontdekkingstocht. Ze vertelt over het ontstaan en de lotgevallen van Vleugelvrouw en wisselt dit af met prachtige songs van eigen hand en die van haar muzikale voorbeelden.

Beleef het mee!

 

Alvast een voorproefje.

Aanvang 20:30, deur open 20:00.

Prijs € 13,50 all-in.

Reserveren: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Vleugelvrouw” is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

Share