15 januari 2017 – Ageeth de Haan – Post voor Simon (4-7)

geeth de Haan met Post voor Simon (4-7) en Frans Groen op gitaar en contrabas.

simon_05__sanne_peper

AGEETH DE HAAN

Een mix van kleinkunst, pop en jazz 

Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Ageeth communiceert via allerlei muziekstijlen en weet met haar zangstem een magische sfeer te creëren. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot poëtische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten.

Post voor Simon

Ontwapenend muziektheater

Simon is 5 jaar en gaat met plezier naar school. Alleen het speelkwartier op het schoolplein vindt hij minder leuk. Kinderen uit zijn klas klimmen in de grote klimboom of klauteren over het klimrek alsof het niets is. Simon weet niet waarom, maar hij durft dat niet. Simon doet liever iets anders: tekenen. Simon kan prachtig tekenen. Daarom neemt hij in de pauze altijd zijn tekenspullen mee naar buiten.

Als juf Marie op een dag besluit dat Simon niet meer mag tekenen op school rent hij naar huis. ‘Ik ga nooit meer naar school!’. De kinderen missen hem en sturen hem brieven en vragen hem terug te komen. Post voor Simon is een vrolijke voorstelling over eigenheid met een verrassend einde.

Ageeth: ‘Kinderen in de zaal leven intens mee en komen na afloop naar ons toe met een blik van herkenning en met vergelijkbare ervaringen, prachtig vind ik dat’.

http://www.ageethdehaan.nl

Alvast een voorproefje: Post voor Simon

Aanvang 15:30, deur open 15:00.

Prijs € 7,50.

Reserveren: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Post voor Simon” is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

Share