Rock in de Kerk

Nieuwsupdate 10 juli 2020
 
Hoewel we allen snakken naar het nieuwe seizoen en de data al waren bepaald hebben we helaas moeten beslissen alle Rock In De Kerk-shows van aankomend seizoen af te lassen.
 
De situatie rondom Corona is te onzeker waardoor we het zekere voor het onzekere hebben genomen. Graag kijken we met u verder in de tijd en hopen we in het seizoen 2021-2022 weer vol aan de bak te kunnen en u weer te voorzien van een heerlijke avond stevige Rock!
 
We wensen u allen sterkte toe. Hopelijk tot snel….

ROCK IN DE KERK brengt met Engelstalige hits de rocksfeer naar de kerk. Want: als het in Paradiso kan, waarom dan niet in alle andere mooie kerken in het land? De band past zich op de omgeving aan en zorgt met subtiel spel voor de ultieme belevenis voor iedere ruimte.

“Rock in de Kerk één groot feest” – Schagen FM

Want hoewel rock-muziek vaak gepaard gaat met een hoop kabaal, is het belangrijk dat het muzikaal mooi blijft klinken en dat is de uitdaging die Rock in de Kerk graag aan gaat. Van ingehouden ballades tot bombastische spektakelnummers, de show wordt rustig opgebouwd en heeft voor iedereen wat wils!

Niels van der Gulik – zang
Jos Kolenberg – gitaar
Erik Bogers – toetsen
Hein Nagelmaeker – bas
Richard Heijerman – drums

Frank Reijgersberg – beeld
DML Sound – licht en geluid

Erika Nannings Muziek en Theater – management.

Media:

 

Rock in de Kerk in Hellevoetsluis.

 

Boekingen

Ook een rockvoorstelling in uw kerk of een ander verzoek of vraag? Neem dan contact op met Rock in de Kerk:

Rock in de Kerk
info@rockindekerk.nl
+31 6 54 66 70 49
logo_white (1)

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen