Nu Eerst…

6 OKTOBER 2018 – O’DREAMS – BROKEN – IERSE FOLK

O’Dreams

Broken – Ierse Folk

6 oktober, aanvang 20:30 uur, entree € 12,50

34781082_10155973494025642_1763073483618648064_n

In Beemster geboren muzikant keert terug na onfortuinlijke val van podium

Ierse muziek van O’DREAMS aftrap concertreeks “De Keyserin Organiseert”.

Op zaterdag 6 oktober wordt met O’Dreams een spetterende Iers/Nederlandse aftrap gegeven aan een nieuwe, verrassende, spectaculaire concertreeks van “De Keyserin Organiseert” voor het seizoen 2018/2019. O’DREAMS heeft op z’n zachtst gezegd een bewogen theaterseizoen achter de rug. Want het in de Beemster geboren en inmiddels in Purmerend wonende bandlid Ed Veltrop viel tijdens de soundcheck voor een van de voorstellingen van het podium. Het resultaat: een gecompliceerde breuk van zijn schouderkom. Resterende voorstellingen van de theatertour ‘An Irish Crossroads’ moesten worden gecanceld en daarna werd het stil. De pianist/accordeonist werd geopereerd en moest langdurig werken aan herstel. Toch kroop hij weer achter de toetsen en ging de accordeon weer om zijn schouders. Na een jaar keert O’DREAMS weer terug in de Nederlandse theaters. En hoe! Geïnspireerd door de onfortuinlijke val schreef het drietal een compleet nieuwe muziektheatervoorstelling met de toepasselijke titel ‘Broken’. Met parels van bekende en onbekende Ierse songs en de persoonlijke verhalen van drie muzikanten tijdens hun rondreis door Ierland. Een ‘must see’ voor fans van Ierse muziek en Ierland, een aangename verrassing voor liefhebbers van prachtige songs en boeiende verhalen.

O’Dreams slaat na het succes van de voorstellingen ‘Irish Ways and Irish Laws’ en ‘An Irish Crossroads’ (vele uitverkochte optredens) nieuwe wegen in met ‘Broken’.  O’DREAMS vormt met de energieke, muzikale Danny Guinan (zang, gitaar), geboren en getogen in ‘the boglands of Ireland’,  John Flierman (zang, gitaar, bouzouki, bodhran), die terecht de eretitel ‘The Dutch Christy Moore’ draagt en onze eigen geboren Beemsterling  Ed Veltrop (zang, piano, accordeon) een Iers/Nederlands klassetrio. Dit trio zet met ‘Broken’ een zeer muzikale én vermakelijke voorstelling neer, vol magische songs uit Ierland dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met indringende verhalen en scherpe humor werkelijk weet te raken.

Op zaterdagavond 6 oktober een try-out van `Broken’ in De Keyserin te Middenbeemster, aanvang 20:30, kaarten à € 12,50 zijn te bestellen via info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

De Keyserin Organiseert, Middenweg 148 te Middenbeemster.

Beleef het mee op zaterdagavond 6 oktober,

Aanvang 20:30

Deur open om 20:00.

Prijs € 12,50

 

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. O’Dreams is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen

Nieuwtjes! Tips! Wat komen gaat.

“Goede muziek, zeer sprekende teksten en kostuums. In één woord: geweldig”.                      Laatste kans!  Om deze geweldige voorstelling mee te beleven. De tour nadert het einde. Voor nog maar twee voorstellingen zijn kaarten verkrijgbaar. Zorg dat je er bij bent!  Fier! Milieu Congres door Theatergroep Eenhoorn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *