27 januari 2016 – Wies & De Liefde – in de huiskamer

Wies & de Liefde- Persfoto

60 jaar popgeschiedenis in huiskamer met Wies & De Liefde.

Woensdagavond 27 januari brengt zangeres en tekstschrijfster Wies Kavelaar samen met haar “liefde”: gitarist Wouter Mooy, bassist Ton Nieuwenhuizen ( o.a. Theo Nijland, Brigitte Kaandorp, La Luna, Marcel de Groot, Bram Vermeulen, Maarten van Roozendaal)  en drummer/percussionist Andries Eleveld ( o.a. Marcel de Groot, Lebbis&Jansen en Erik van Muiswinkel) 60 jaar popgeschiedenis tot leven. Dit alles in een zeer intieme setting en sfeer van een huiskamer.

Wies heeft haar “liefdes” ontmoet tijdens de repetities voor een voorstelling in een hooiberg. Ieder met zijn/haar eigen achtergrond, instrument, voorkeuren en muzikale bagage. Er was een directe klik en er bleken grote overeenstemmingen te zijn voor de muziek die ze met elkaar deelden. Via hun liefde voor o.a. Crosby, Stills & Nash, Bonnie Raitt en Neil Young zijn Ton, Wies & Wouter begonnen als trio, al snel misten ze de houvast van een drummer/percussionist en is het trio aangevuld met Andries Eleveld.

Samen bestrijken ze meer dan 60 jaar popgeschiedenis en dit vormt geen enkele belemmering, in tegendeel zelfs. Het blijkt juist een grote inspiratiebron te zijn om een eigen sound te ontwikkelen. Muziek overstijgt leeftijd en leeftijd betekent niets meer zodra Wies en haar liefdes op het podium staan. Mede door Wies haar kleinkunst achtergrond speelt de band inmiddels  het door zichzelf bekroonde nieuwe genre rauwe kleinkunst met een vleugje blues/folk. Een programma waar de luisteraar, vergezeld door veel snaren en close harmony zang meegenomen wordt naar het ‘nu’ via ‘vroeger’.

Huiskamerconcert in de Zuidoostbeemster

Woensdag 27 januari 2016, aanvang 20:30, kamer open 20:00, Prijs € 13,50 all in.

Reserveren via info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Wies & De Liefde”  is de reservering definitief en ontvangt u het adres met route beschrijving.

 

 

 

Share