25 oktober 2020 – O’Dreams – Try out – ‘The Irish Times’

O’Dreams – Try out – ‘The Irish Times’


In de voorstelling ‘The Irish Times’ rijgt O’DREAMS met bekende én onbekende songs, spannende verhalen en humoristische anekdotes ‘the milestones in Irish history’ aan elkaar.

Een ode aan Ierland, zijn geschiedenis en zijn beroemde inwoners, waaronder The Dubliners, Planxty, The Chieftains, Van Morrisson, The Pogues en U2. De meest eerlijke, echte en oprechte voorstelling van 2020-2021 die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek én fenomenale verhalen absoluut niet mogen missen.

O’DREAMS doorkruist op muzikale wijze het roemruchte verleden van Ierland. Van de komst van de Kelten, Saint Patrick en de Vikingen via hongersnood naar de folky jaren zestig. Van Bloody Sunday, the Dubliners en Riverdance tot aan Brexit en backstop. Het bevriende drietal trekt van Dublin naar Galway Bay en van Belfast naar Dingle en laaft zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen. Onderweg ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten, literaire helden en vreemde kostgangers.

O’DREAMS is inmiddels een vaste waarde in het Nederlandse theatercircuit. Met uiterst muzikale én vermakelijke voorstellingen voor kleine zalen en middenzalen. Dé garantie voor een avond vol parels van songs uit Ierland en de boeiende verhalen van drie heerlijke artiesten die muziek en theater uitstekend weten te combineren. Uw publiek zit op het puntje van de stoel en luistert ademloos naar prachtige driestemmige Ierse ballads, om even later vier plaatsen naar rechts en drie rijen naar voren te ontwaken in een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. O’DREAMS is een Iers/Nederlands klassetrio dat ontroert en opzweept en het publiek werkelijk weet te raken.

Danny Guinan – zang, gitaar
John Flierman – zang, gitaar, bouzouki, bodhran
Ed Veltrop – zang, accordeon, piano, toetsen

Zondag 25 oktober in de Beemster Keyser.Aanvang 15:30, deur open om 15:00
De Keyserin Organiseert, Middenweg 148 te Middenbeemster.
Prijs € 15,00
Reserveren via info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049

Share