12 november 2016 – De Andersons – “Hier Dooft Niets”

3911ceb1-a185-4206-aff5-3da640d05f3c

De Andersons

HIER DOOFT NIETS

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering

Nederland barst van de bijzondere locaties, van kloostertuinen tot kastelen, kerken, uitkijktorens, boten en forten. Goed bewaarde geheimen, met ieder een eigen verhaal en sfeer. Het zijn juist deze spannende en intrigerende plekken waar kleinkunsttrio De Andersons het nieuwe programma Hier Dooft Niets zal spelen: een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee de makers ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat Hier Dooft Niets elke avond anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. “Verwondering is het begin van alle wijsheid“, zei Aristoteles en dat zijn De Andersons niet vergeten.

Verwondering in Middenbeemster

Op zaterdag 12 november is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in Middenbeemster; in een tournee langs bijzondere locaties kan de prachtige Beemster Kerk natuurlijk niet ontbreken. De Andersons zullen een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze avond is dat Jeroen Zijlstra, zanger en trompettist van de band Zijlstra.

Aanvang 20:30, deur open 20:00.

De Keyserkerk, Middenweg 148, Middenbeemster

Prijs € 12,50.

Reserveren: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “De Andersons” is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging.

Organisatie: De Keyserin Organiseert in samenwerking met Erika Nannings Muziek en Theater.
De pers over voorgaande voorstellingen: 

“Wonderschone liedjes”

“Een gevarieerd palet van luisterliedjes tot theaterspektakel”

“Een topprestatie!”

“Een warme en overdonderende gebeurtenis”

Share