Danny Guinan

Danny Guinan

9 oktober 2021 – De Beemsterkerk Middenbeemster

Als songwriter is Danny Guinan te vergelijken met artiesten als Beck en Nick Drake, hoewel ook zijn Ierse roots onmiskenbaar aanwezig zijn in zijn muziek. In het verleden toerde hij met onder meer Luka Bloom en Shane McGowan. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een songwriter wiens eigen stem, spel en melodieën niet langer per definitie terug-echoën naar zijn geboorteland.

Guinan is een singer-songwriter met een lange staat van dienst. Na een succesvolle periode als frontman van de Ierse band Speranza verhuisde hij naar Nederland om een solocarrière te beginnen. Diverse albums later en na veel te hebben getoerd in Europa, de VS en Azië, stapte Guinan uit de schijnwerpers om zich volledig te focussen op het schrijven van nieuw materiaal.

Danny Guinan’s nieuwste pennenvruchten worden samen met de in de Beemster opgegroeide Ed Veltrop (piano) in De Beemsterkerk ten gehore gebracht. Later worden deze nummers uitgebracht op het nieuwe album “Now is the time” dat verschijnt op de M.A.R.S Worldwide label.

Kaarten ad € 15,00 te reserveren via: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.
Aanvang: 20:15
De Keyserin Organiseert, Middenweg 148 te Middenbeemster.

Veel muziek op de Website van Danny Guinan om alvast te genieten.

Tot ziens!

Share