Theatervoorstelling: zondag 12 en 26 april 2015: Café Chantant “Er is toe…”

Jubileumprogramma Café Chantant

Er is toe…

Op 28 september vorig jaar overleed Feico de Leeuw. Het was heel onverwacht, het was veel te vroeg en het was een klap voor heel muzikaal Hoorn en ruime omstreken. Een van zijn vele projecten was Café Chantant, een podium voor het Nederlandse lied ergens tussen kleinkunst en cabaret in. Al jaren zorgde een los-vast team van zangers en muzikanten, samen met Feico, dat één keer per maand bijna alles kon in Hoorn. Van vuig tot vilein en van gevoelig tot volslagen idioot.

Wij van Chantant waren net bezig ons 10-jarig jubileum in de steigers te zetten. Door de schok wisten we het even niet meer, maar al snel overheerste de gedachte dat we niet zomaar wilden stoppen. Feico is niet en nooit te vervangen, maar we willen graag nog één keer in een speciaal programma laten zien wie we waren en zijn. Een herdenking, een jubileum, een afscheid en een blik in de toekomst met als thema: Er is toe. Want het is een feestje met een zwarte rand, maar ergens is het ook de kers op de taart.

Kom kijken en luisteren op 12 en 26 april in theaterkerk Wadway of  theater Het Pakhuis. Vrijwel alle deelnemers uit de afgelopen tien jaar zullen er staan, inclusief de muzikanten die ons zo vaak hebben geholpen en gesteund. Wij willen lachen, huilen en liefst huilen van het lachen. We willen afscheid nemen van een unieke man, maar we zullen ongetwijfeld ook door willen gaan. Kortom: er is toe, we weten alleen nog niet precies hoe.

Vier voorstellingen:
Zondag 12 april om 15.00 en 20.00 uur in theaterkerk Wadway, toegang € 12,-, reserveren via www.theaterkerkwadway.nl
Zondag 26 april om 15.00 en 20.00 uur in Theater Het Pakhuis Hoorn, toegang
€ 12,-, reserveren via www.pakhuishoorn.nl

foto: Dime Spijkerman.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *