7 mei 2019 – Huiskamer of tuin concert Danny Guinan – Singer-songwriter

Danny&EdSinger-songwriter Danny Guinan terug van weggeweest

De Haarlems/Ierse singer-songwriter Danny Guinan komt na een lange stilte met nieuw materiaal. Na jarenlang intensief, wereldwijd toeren en maar liefst zeven albums met eigen werk trok Guinan zich terug. Voor bezinning. En om rustig en ongedwongen een nieuwe muzikale koers in te slaan. Hij nam ruim de tijd voor het schrijven van zijn nieuwe songs. Die zijn nu klaar en dus slingert hij ze graag vanaf het podium de wereld in. De nummers ‘Regards’ en ‘Warning’ met bijbehorende videoclips vormen het eerste resultaat en verschijnen binnenkort op een nieuwe EP. En… Guinan heeft nog veel meer fraais in the pocket.

Guinan heeft in zijn carrière al veel podia gezien in Europa, VS en zelfs China. In Nederland en België volgden honderden live-optredens volgden in Nederland en België op festivals en in theaters met als hoogtepunten Paradiso en een legendarisch concert in het Concertgebouw in Amsterdam.

Vandaag de dag verkiest hij meer dan ooit de kwaliteit ten opzichte van de kwantiteit. ‘Het aantal optredens op een toerlijst en de grootte van de zaal zegt me niet zoveel meer. De sfeer die we creëren en het samensmelten van onszelf, de muziek en het publiek staat voorop. Ik heb ook de band flink uitgedund. Ik speel nu vaak alleen met Ed (Veltrop) op toetsen en dat zorgt ervoor dat ik de zeggingskracht van mijn songs nog beter kan overbrengen.’

Huiskamerconcert, bij mooi weer tuinconcert op:

Dinsdagavond 7 mei
Kaarten à € 13,50.
aanvang 20:30
Reserveren via info@wiewatwaarop49.nl.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. Danny Guinan is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

Share