15 MAART 2016 – SOUND OF SILENCE – DE HUISKAMER

foto joost niels

BINNEN EEN PAAR DAGEN WAS DEZE VOORSTELLING UITVERKOCHT. WE HEBBEN EEN EXTRA CONCERT GEPLAND EN HOPEN DAARMEE VEEL MENSEN EEN ALTERNATIEF TE BIEDEN. OP 12 JUNI 2016 STAAT “SOUND OF SILENCE” IN DE BEEMSTERKEYSER.  VOOR DE DETAILS EN MEER INFO KLIK OP BOVENSTAANDE FOTO.

Joost Botman en Niels van der Gulik brengen in hun nieuwe theaterprogramma Sound of Silence het verhaal van twee jongens uit New York die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo allertijden.

We zijn midden in de roerige jaren ’60 en ’70. Muziek, verhalen en beelden nemen ons mee naar Simon en Garfunkel’s weg naar succes, de botsingen tussen de twee, hun split-up en het legendarische concert in Central Park in 1981. De tegengestelde persoonlijkheden van Paul Simon en Art Garfunkel komen tot leven aan de hand van verrassende en ontroerende anekdotes.

Joost en Niels brengen het verhaal van Simon & Garfunkel met overtuiging en een flinke dosis droge humor. Terwijl zij net als hun muzikale helden Simon & Garfunkel soms zoekende zijn naar verbondenheid, vinden ze elkaar als vanzelfsprekend in hun muzikale spel. Hun minutieuze afstemming spat er vanaf bij de up-tempo nummers. Bij de breekbare nummers bezorgen ze je kippenvel.

De muziek van de voorstelling is een feest der herkenning. De eigen interpretatie van de band geeft een nieuwe blik op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

Joost Botman (gitaar en zang), Niels van der Gulik ( zang), Bert Schipper (percussie).

trailer

Huiskamerconcert in de Zuidoostbeemster

Dinsdag 15 maart 2016, aanvang 20:30, kamer open 20:00, Prijs € 13,50 all in.

Reserveren via info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Sound of Silence”  is de reservering definitief en ontvangt u het adres met route beschrijving.

Share