9 APRIL 2016 – ELEVEN20ONE – KEYSERKERK MIDDENBEEMSTER

VAN SOUL TOT POP IN DE KEYSERKERK MET ELEVEN20ONE

Eleven20one-106

logo eleven20one.jpg

De in 2014, door de Veronica luisteraars,  uitgeroepen beste coverband van Nederland speelt het dak van de Keyserkerk.

“Of ze nu op een festival, bedrijfsfeest of bruiloft staan. Zelfs in de open lucht gaat het dak er nog af! Coverband Eleven20one is een jonge, enthousiaste allround band, bestaande uit negen ervaren muzikanten inclusief een te gekke blazerssectie. Met repertoire van nieuwe hits, oude dance classics, rock, soul en Nederlandstalige nummers hebben zij maar één doel: feest! Dankzij onze flexibele en klantgerichte instelling kunnen we overal goed uit de voeten.
Ook in kleinere kroegen of op recepties komen we met onze veelzijdigheid en brede repertoire goed tot ons recht. Recentelijk heeft Eleven20one  meegedaan aan Veronica’s zoektocht naar de beste coverband van Nederland……en heeft deze winnend weten af te sluiten!
Nog meer reden dus om deze top band binnenkort aan het werk te zien.

MET DJ EMANUEL EN Z’N DRAAITAFEL DAME

DJ-Emanuel-van-der-Ven

Zaterdag 9 april, aanvang 20:30, toegang € 15,00 in de voorverkoop en € 17,50 aan de deur.

Online reserveren via: info@wiewatwaarop49.nl, telefonisch: 06 54 66 70 49.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Pop in De Keyser”  is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging.

Voorverkoop adressen: In’s & Out’s te Middenbeemster, Buurthuis Zuidoost te Zuidoostbeemster, Fort Resort Beemster te Zuidoostbeemster en Lunchroom De Walvis te De Rijp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share