14 februari 2016 Valentijnsdag met Café Chantant

Cafe Chantantgroep in de ZO-2-2

Café Chantant maakt doorstart op Valentijnsdag

In tien jaar tijd groeide Café Chantant uit tot een fenomeen. De groep zangers en zangeressen rondom pianist Feico de Leeuw bezong elke maand de grillige kanten van het leven en trok steevast een groot publiek. De laatste jaren vond Café Chantant plaats in café JP Coen aan de Hoornse Veemarkt.

Met het overlijden van Feico de Leeuw leek het doek te vallen voor Café Chantant.
Maar optredens op onder meer de Hoornse Stadsfeesten brachten het besef dat tien jaar plezier en ervaring niet zomaar weggegooid mochten worden. Met pianist Martijn Bos op de moeilijkste stoel gaat Café Chantant daarom op zondag 14 februari 2016 opnieuw van start. Dat gebeurt zoals vanouds in café JP Coen aan de Veemarkt in Hoorn. Het café gaat om 15.00 uur open voor publiek, de voorstelling start rond 16.00 uur.

Café Chantant is niet elke maand, maar eens in de twee maanden. De volgende aflevering is op zondag 10 april.

Valentijnsdag is de uitgelezen kans om de liefde onder het vileine vergrootglas te leggen. Want er is meer dan rozengeur en maneschijn, en ik hou van jou en de lucht is blauw. Café Chantant bezingt bedorven liefde, verloren liefde, alternatieve liefde, nieuwe liefde, dierenliefde, liefde voor de natuur, voor de kunst of wat voor liefde dan ook. En de deelnemers van Café Chantant willen graag laten weten dat zij ook van u houden!
Kom ook en voel de liefde in lach en ontroering.

Share