12 juni 2016 – “Sound of Silence” – De Keyser te Middenbeemster.

MIDDAGVOORSTELLING IS UITVERKOCHT – EXTRA VOORSTELLING IN DE AVOND OM 20:00/DEUR OPEN 19:30.

foto joost niels

Joost Botman en Niels van der Gulik brengen in hun nieuwe theaterprogramma Sound of Silence het verhaal van twee jongens uit New York die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo allertijden.

We zijn midden in de roerige jaren ’60 en ’70. Muziek, verhalen en beelden nemen ons mee naar Simon en Garfunkel’s weg naar succes, de botsingen tussen de twee, hun split-up en het legendarische concert in Central Park in 1981. De tegengestelde persoonlijkheden van Paul Simon en Art Garfunkel komen tot leven aan de hand van verrassende en ontroerende anekdotes.

Joost en Niels brengen het verhaal van Simon & Garfunkel met overtuiging en een flinke dosis droge humor. Terwijl zij net als hun muzikale helden Simon & Garfunkel soms zoekende zijn naar verbondenheid, vinden ze elkaar als vanzelfsprekend in hun muzikale spel. Hun minutieuze afstemming spat er vanaf bij de up-tempo nummers. Bij de breekbare nummers bezorgen ze je kippenvel.

De muziek van de voorstelling is een feest der herkenning. De eigen interpretatie van de band geeft een nieuwe blik op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

Joost Botman (gitaar en zang), Niels van der Gulik ( zang), Bert Schipper (percussie).

trailer

Huiskamerconcert in de Zuidoostbeemster

Zondagavond 12 juni, aanvang  20:00,  deuren open 19:30, Prijs € 12,50.

Reserveren via info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Sound of Silence 12 juni avond”  is de reservering definitief en ontvangt u het adres met de nodige informatie.

Share