1 juni 2016 – Marjolein Meijers – Huiskamer in de Beemster

2MARJOLEIN MEIJERS (De Berini’s)

“van BERINI tot SOLEX”

van Iers, Americana, cayun en old time tot eigen muziek

zang, bas en gitaar: Marjolein Meijers · viool, mandoline, bouzouki en doedelzak: Walter Kuipers · accordeon, trekzak en gitaar: Onno Kuipers

Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.

www.marjoleinmeijers.nl

http://www.marjoleinmeijers.nl/promovideo.htm

Algemeen Dagblad over ‘Solex’: “De vrolijke liedjes en nummers grijpen je naar de strot.” Leids Dagblad: “Haar repertoire reikt van vrolijke uitbundigheid tot ingehouden ontroerende nummers”,

 

Huiskamerconcert in De Beemster

Woensdagavond 1 juni.

aanvang 20:30, deur open 20:00.

Prijs € 15,00 all in.

Reserveren via info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Marjolein Meijers”  is de reservering definitief en ontvangt u de bevestiging met alle nodige informatie.

 

Share