BURMSTER JAMBAM

BURMSTER JAMBAM OP REURING

MAAK KENNIS MET

De Burmster Jam Bam is een spectaculaire muzikale massa improvisatie bedacht en geleid door muziekgenie en multi-talent Merlijn Twaalfhoven. Merlijn Twaalfhoven organiseerde overal ter wereld onalledaagse en prikkelende voorstellingen. Op Reuring staat hij met zijn bijzondere voorstelling samen met een orkest van een dikke 100 muzikanten uit Purmerend en de Beemster in het Amfitheater.

Enkele van de onalledaagse en prikkelende voorstellingen die Merlijn creëerde zijn: “1000 stemmen in Carré”, met 1000 zangers uit verschillende culturen. De opening van het nieuwe Cultuurgebouw in Hoofddorp met 800 musici, dansers en zangers. En vele projecten waaraan een groot aantal zangers meededen, zoals een 24 uurs project in het Muziekgebouw aan het IJ. Ook componeerde hij een stuk voor 276 fagotten tijdens het Holland Festival in het Concertgebouw – een wereldrecord! Hij werkte verder o.a. in vluchtelingenkampen in Jordanië en Palestina, ontwierp een huiskamerfestival in Jeruzalem en experimentele concerten – van een oude fabriek in Zaandam tot de Carnegie Hall in New York. In 2020 kwam zijn boek Het is aan Ons uit, waarin hij laat zien hoe kunst kan helpen de wereld te redden.

EN WAT WIL JE DAN NOG MEER
DAAR WIL JE OOK AAN MEE DOEN
DIT MAG JE NIET MISSEN, GEEF JE OP!


Ben je muzikant of zanger(es) en hou je van een uitdaging en wil je meedoen met een spectaculaire muzikale improvisatie op Reuring begeleid door muziekgenie Merlijn Twaalfhoven?!
Geef je op via administratie@p3purmerend.nl.

Optreden is vrijdag 24 juni om 20:00 en 21:00 uur (18:30 aanwezig) in het Amfitheater, Leeghwaterpark Purmerend.
Repetitie is op zaterdag 18 juni overdag in P3 Purmerend.

Dit evenement is een initiatief en mogelijk gemaakt door Theater De Purmaryn, Theater de Verbeelding en Pop- en Cultuurpodium P3 Purmerend.

Met dank aan steun vanuit Gemeente Purmerend en Prins Bernhard Cultuurfonds.


Kijk ook oproep van Merlijn

Rodi-Het Purmerends Nieuwsblad schreef

Share