Burmster JamBam verplaatst naar 2022

Beste muzikanten,

Hoe zeer wij ook uitzien naar de uitvoering van ons project, de Burmster JamBam, de nieuwste maatregelen gooien roet in het eten. Door de nieuwe aanscherpingen van de regels is het niet mogelijk om de komende weken met elkaar te repeteren of om de uitvoering voor een groot publiek te laten plaatsvinden op 18 december.

Daarom hebben P3, De Verbeelding en De Purmaryn samen met Merlijn Twaalfhoven besloten om het voor dit jaar af te blazen. Let wel: voor dit jaar. Iedereen is het erover eens dat dit project te mooi is om er definitief mee te stoppen. Komende lente/zomer zal er weer meer mogelijk zijn (als het griepseizoen over is), en dus schuiven we de plannen door. 

Dat betekent dat we dit jaar dus niet meer samen komen, maar dat jullie begin 2022 van ons zullen horen wanneer de Burmster JamBam wél zal plaatsvinden. Dit zal hoogstwaarschijnlijk zijn wanneer het weer beter is en we iets in de buitenlucht kunnen organiseren. Ons geeft dat de tijd om nóg meer muzikanten te vinden die willen meedoen, en om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke uitvoering voor zowel deelnemers als publiek een onvergetelijk spektakel wordt.

Wij houden jullie op de hoogte van de voortgang en hopen jullie in betere tijden daadwerkelijk te treffen!

Hartelijke groeten,
Merlijn Twaalfhoven,
Wouter Hakhof,
Miriam van Oort (productie The Turn Club),
Theater De Verbeelding,
Theater De Purmaryn,
P3 Purmerend Pop- en cultuurpodium,
Erika Nannings (productie theaters)

Share