1 december 2019 – Marcel Kapteijn & The Raindogs – Podium 19 Schardam

IMG_9307 (1)

 

 

 

 

 

Zondag 1 december Marcel Kapteijn & The Raindogs op Podium 19 in het Koggenhuis.

Marcel Kapteijn & The Raindogs zijn altijd op zoek naar akoestisch bijzondere en briljante plekjes om het publiek te verwennen met eigen liedjes die het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.

Marcel Kapteijn (bekend van Ten Sharp met het nummer “You”) heeft bewezen ook een geweldige Singer-Songwriter te zijn. Na zijn cd “Driftwood” kwam “The Man I am”, zomer 2019 volgde het album “Magnolia”. Allen pareltjes met een nummer als bijvoorbeeld “You are everything”. Een titel die alleen al tot de verbeelding spreekt en niet mag ontbreken bij een concert van Marcel Kapteijn & The Raindogs!

Kapteijn, neemt met zijn soms rauwe stem, het publiek mee, laat ze ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs: Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber op percussie vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving! Geen optreden van Marcel Kapteijn & The Raindogs is hetzelfde. Het is altijd weer een verrassing.

Hele goede redenen om deze middag bij te wonen en er met elkaar een wereldmiddag van te maken!

Op Podium 19 in Het Koggenhuis, Schardam 19 te Schardam

Aanvang: 16:00 uur, bar open om 15:00 uur.

Entree: € 12,50.

Reserveren: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen