VALENTIJNSCONCERT – TOBY BEARD – 14-02-19

Valentijnsconcert – Toby Beard (AUS) in huiskamer.

foto bio Toby

“Ongecompliceerde muziek die bij velen een onuitwisbare indruk achterlaat”. Haar muziek is niet tot een enkel genre terug te brengen. Folk, blues, rock, roots, reggae en zelfs chansons klinken door in de voortdurend gepassioneerde zangeres. Vooral live maakt ze, met steeds wisselende bands, grote indruk: passie, uitstraling en nooit een saai moment.

In de afgelopen 10 jaar heeft Toby ruim 1100 concerten over de hele wereld gegeven, vooral in Australië, Europa, Canada en de USA. Samen met haar band stond zij wereldwijd op grote festivals en heeft het podium gedeeld met bekende namen als o.a. Sheryl Crow, Pete Murray en Luka Bloom. Inmiddels ook nog zes albums, twee live-dvd’s (waarvan deze avond drie exemplaren worden verloot) en verschillende ep’s uitgebracht. De eigenzinnige muziek van Toby laat zich moeilijk vergelijken met anderen en weinigen zullen meer dan zij het predicaat allround singer-songwriter verdienen. Of zij nu op grote of kleine podia staat met grootse of kleine intieme concerten, de adrenalinekicks en puur kippenvel wisselen elkaar altijd af.

Een mooie gelegenheid om op deze 14 februari, Valentijnsdag , een leuk cadeau, te geven. Een concert van een top muzikant uit Australië op een bijzondere plek.

Donderdag 14 februari, aanvang 20:30 uur, deur open om 20:00. Entree: € 14,00.

Reserveren: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Toby” is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen