27 september 2017 – Kill your Darlings – Huiskamervoorstelling

ELVIRA OUT (GTST) – KILL YOUR DARLINGS – One Woman Soap

Flyer front 2 kopie

Net even anders.

Deze keer geen huiskamerconcert maar een huiskamervoorstelling.

‘Kill Your Darlings’

Deze One Woman Soap is een mix van spel, beelden en zang, waarbij Elvira in gesprek gaat met het publiek, die zo ook deelnemer wordt aan deze persoonlijke reis. De zoektocht naar identiteit.

Ieder leven kent kwetsuren: de droombaan die aan je neus voorbijgaat, je grote liefde die er vandoor is met een ander of je gezondheid die je in de steek laat. Een wereld waarin identiteit zo nauw verbonden is met status en zichtbaarheid, maakt kwetsbaar. Niemand wil een LOSER zijn, dus gaan we door tot we erbij neervallen.

Actrice Elvira Out vraagt zich af in Kill Your Darlings of het niet zinvoller is om glorieus ten onder te gaan dan krampachtig vast te houden aan iets dat er niet meer is. Ieder afscheid leidt immers tot een nieuwe geboorte…
In deze tragi-komische voorstelling en anatomische les over identiteit ontleedt zij verschillende fases van omgaan met tegenslag. In een mix van spel en zang gaat zij in gesprek met het publiek over vallen en opstaan.

Kill Your Darlings is gebaseerd op haar plotselinge vertrek uit Goeie Tijden Slechte Tijden en het even plotselinge verlies van haar vader. Al spelend draagt zij met humor en zelfspot haar inzichten over. Zich nog eenmaal wentelend in haar rol speelt zij de teloorgang van een soapdiva, om vervolgens haar eigen zeepbel door te prikken en openhartig te vertellen hoe zij zich een LOSER voelde toen GTST voor haar ophield. Fictie en realiteit lopen in elkaar over en het publiek is niet alleen toeschouwer, maar ook deelnemer aan deze persoonlijke reis.

Script, spel en zang: Elvira Out
Scriptadvies en eindregie: Peter de Baan

‘Een fenomenale voorstelling, die raakt, ontroert, aan het lachen maakt en je aan het denken zet over je eigen verloren darlings. En haar prachtige zang bezorgde me kippenvel’. 
‘Theater met impact, vanwege het persoonlijke karakter’
‘Geestig, ontroerend en heel herkenbaar’

‘Dit is niet zomaar een toneelstukje, maar een persoonlijk verhaal waarbij de emoties uit haar tenen komen’

Trailer Kill Your Darlings

Elvira vertelt over haar voorstelling bij RTL Boulevard.

Beleef deze reis mee in onze huiskamer op woensdag 27 september 2017.

Aanvang 20:30

Deur open om 20:00.

Prijs € 13,50

Reserveren via info@wiewatwaarop49.nl of 06 54 66 70 49

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. ‘Kill Your Darlings’ is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen