24 september – UIT! aan het Marktplein – Middenbeemster

Zondag 24 september UIT! aan het Marktplein te Middenbeemster.

nrood geel omslag facebook 4

UIT! aan het Marktplein.

Een muzikale en theatrale carrousel met 4 verschillende optredens van Bohemian Soldiers, Cabaretgroep Bonusmateriaal en The Family Tree(Venice). Als vierde artiest treedt de publieksprijswinnaar van Muziek aan de Middenweg op. Wie wordt het dit jaar? Breng ook een stem uit tijdens Muziek aan de Middenweg en win 2 vrijkaarten!
Gastvrouw: Nicole Kovacs van het Gelegenheidstheater.

Kortom een middag genieten van 4 bijzondere, opzwepende, vileine, grappige, gekke muziekoptredens op zondagmiddag 24 september, aanvang 13:30 uur, deuren open om 13:00 uur. Kaarten à € 15,00 kunnen besteld worden via: Cultureelcentrum Onder de Linden.

locaties: Onder de Linden, Middenweg 150 en De Beemsterkeyser kerk, Middenweg 148.

Deelnemers in detail:

  • Bohemian Soldiers

11070510_1608971442650669_2973778548150872637_n

Bohemian Soldiers is een muziekcombinatie met snaren en zang. Ze brengen circusballades, chansons en swingende nummers. Het repertoire bestaat voornamelijk uit eigen werk en bewerkingen van onbekende nummers uit begin jaren dertig. Maaike Lans verzorgt de zang samen met Hein Grapendaal, die ook de gitaar- en banjopartijen voor zijn rekening neemt. Eelke van der Hak doet de bas.

 

  • Bonusmateriaal presenteert: “Hou op met me”

Bonusmateriaal-foto-1024x813

Bonusmateriaal is een cabaret duo bestaande uit Roy Hoogervorst en Anna Charnock.

Ze hebben elkaar ontmoet op de Paul van Vliet Academie in 2013. En wat in eerste instantie een eenmalig duo optreden zou zijn groeide uit tot het fenomeen: ‘Bonusmateriaal’.

Na het winnen van het open podium in Theater De Muze in Noordwijk (2015) hebben ze ook de publieksprijs van het Utrechts Cabaret Festival (2016) in de wacht gesleept.

Ze zijn nu klaar om Nederland te veroveren met hun voorstelling: Hou op met me. Een programma vol snelle, gevatte, absurdistische sketches. Geheel in eigen stijl en zonder al te veel gedoe wordt het publiek telkens weer op het verkeerde been gezet.

En het veroveren van Nederland begint in Middenbeemster bij “UIT! Aan het Marktplein”

  • Publieksprijswinnaar Muziek aan de Middenweg? 

Ook dit jaar kunnen de bezoekers van Muziek aan de Middenweg een stem uitbrengen op hun favoriet. De artiest/band of duo met de meeste stemmen krijgt een podium tijdens UIT! aan het Marktplein. Onder de stemmers op de publieksprijswinnaar worden 4 vrijkaarten voor dit evenement op zondag 24 september verloot.

  •  The Family Tree (slotconcert).

Uit! aan het Marktplein

De zangers Jeffrey Oud en Richard de Beer vormen het vocale hart van deze bijzondere formatie aangevuld door de vocale kwaliteiten van Daniël Guilliamse die daarbij gitaar en peddle steel bespeelt. De Beemsterling Axel Stoit zorgt voor de onmisbare finishing touch op zijn basgitaar.

Het kwartet brengt in eigenzinnige arrangementen nummers van o.a. Venice, Garry Rafferty, Paul McCartney en de BeeGees. De heren brengen meerstemmigheid in bijzondere arrangementen. Zij laten akoestische muziek en zang prachtig samensmelten.

Een eenheid van geluid dat alleen zielsverwanten samen kunnen voortbrengen. Intiem, indrukwekkend, harmonieus, verrassend, ontroerend. Het is een kleine greep uit reacties van mensen die er al eens getuige van zijn geweest.

  • Gastvrouw: Nicole Kovacs met Gelegenheidstheater

zwart wit 

Bezoekers van deze muzikale carrousel zijn in ‘veilige handen’ van gastvrouw Nicole Kovacs.

Op geheel eigen theatrale wijze zal deze actrice de bezoekers aan de hand nemen en zorgen dat alles in goede banen geleid wordt.

 

 

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen