20 augustus 2017 – Muziek aan de Middenweg – Middenbeemster

16864422_1666137133413086_1509707531069690812_n

ZONDAG 20 AUGUSTUS 2017

Voor de vijftiende keer een zeer gevarieerd programma Muziek aan de Middenweg

In de loop van de jaren is dit muziek evenement uitgegroeid tot een begrip in De Beemster en ver daarbuiten. Op 20 augustus  2017 vormen maar liefst 22 verschillende muziekgroepen en duo’s weer een zeer gevarieerd en kleurrijk programma langs de Middenweg. Men kan genieten van een goed stuk muziek, mooie teksten, meezingen, zich laten meenemen en meedoen in een leuke muzikale kindervoorstelling én er kan gedanst worden.

Voor de kleinste onder ons zijn er drie interactieve kindervoorstellingen: van Zandtekeningen van Theatergroep Zandstorm, Wereldse liedjes van De Liedjestovenaar tot een meezing Opera over de avonturen van de Picolo. Daarnaast twee koren en veel muziek groepen, van duo’s tot bands, die met een verschijdenheid aan muziekstijlen dit festival een kleurrijk muzikaal pallet geven. Zo wordt er Barbershop, Shanty, Folk, Jazz, Salsa, Dans in combinatie met zang, Country, Soul, Sixties, Mexicana, Americana, Celtic Swing, Kleinkunst en Singer- songwriting ten gehore gebracht door o.a: Marcel Kapteijn and The Raindogs, Wies & De Liefde, The Sixties, Los Abrazos, Letitia Bal, Dark Rosie, Cookin Jazz Combo, Les Ombres, De Dansonderneming, Crowded Room en vele anderen..

Natuurlijk moet deze vijftiende editie een speciaal tintje krijgen, daarom openen en sluiten we met muzikaal vuurwerk. Wie dit vuurwerk laat klinken bij de opening om 11:00 blijft een verrassing. De afsluiting om 17:15 wordt verzorgd door Niels van der Gulik met zijn band. Niels is geen onbekende in de regio. We kennen hem van Cripple Creek Ferry, Van Shaffy tot Toon en heeft hij eerder dit evenement afgesloten met Rock & Roll. Recent nog stond hij samen met Joost Botman 3 keer in de Keyserkerk en in De Rijper Eilanden met hun Sound of Silence. Deze keer Rocken Niels van der Gulik in Goed Gezelschap het festival uit met AC-DC, The Doors, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones, Led Zeppelin, Elvis Presley, Bowie, Beatles, Fleetwood Mac en vele andere krakers. Kortom muzikaal vuurwerk!

Programma is te downloaden op www.muziekaandemiddenweg.nl. Is te verkrijgen vanaf 10 augustus bij Bezoekerscentrum, Middenweg 185, Middenbeemster en zal worden uitgereikt bij de opening van het festival.

 

Volg en Like onze facebookpagina

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen