12 APRIL – Marcel Kapteijn & The Raindogs – CULTUURSCHUUR

12 APRIL – Marcel Kapteijn & The Raindogs – Cultuurschuur te Wieringerwerf

Aanvang 20:00, entree € 12,50

IMG_9307

Intiem concert van “Marcel Kapteijn & The Raindogs”.

Marcel Kapteijn & The Raindogs zijn altijd op zoek naar akoestisch briljante plekjes. Deze keer hebben ze gekozen voor een hele bijzondere plek. Namelijk de voormalige raadzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Een uitgelezen locatie om het publiek te verwennen met eigen liedjes, nieuw en bekend materiaal, die het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intieme sfeer.

Marcel Kapteijn (bekend van Ten Sharp met het nummer “You”) heeft bewezen ook een geweldige Singer-Songwriter te zijn. Na zijn cd “Driftwood” heeft hij in het najaar van 2016 het album “The Man I Am” uitgebracht.  Wederom een pareltje met nummers als o.a. “You are everything”. Een titel die alleen al tot de verbeelding spreekt en niet mag ontbreken bij een concert van Marcel Kapteijn & The Raindogs! Kapteijn, neemt met zijn soms rauwe stem, het publiek mee, laat ze ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs: Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber, percussie, vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving! Geen optreden van Marcel Kapteijn & The Raindogs is hetzelfde. Het is altijd weer een verrassing.

Vrijdagavond 12 april, in De Cultuurschuur, Loggersplein 1, 1771 CE Wieringerwerf.

Kaarten à € 12,50. Reserveren via info@wiewatwaarop49.nl, aanvang 20:00.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. Marcel Kapteijn is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen