01 juni 2018 – Rock in de Kerk! – Berkhouter kerk

0001

Rock in de Kerk!

De gedachte was: ‘Waarom kan het in Paradiso Amsterdam wel
en in al die andere mooie kerkjes in de rest van Nederland niet?’

Het bleek een gouden greep!

Rock in de Kerk is een heel breed concept. Het publiek krijgt een zeer divers Engelstalig muziekprogramma via al zijn zintuigen toegediend. Dat van klein naar groter tot groots gaat. Met muziek van Otis Redding, Fleetwood Mac, The Beatles, CCR, Brainbox tot aan Led Zeppelin en Ac/Dc.

Een combinatie van spirituele beleving en geweldige muziek dat bij ieder optreden tot de laatste druppel wordt uitgewrongen. In al zijn eenvoud kant-en-klaar voor u voor het voetlicht gebracht. Alles en iedereen ademt muziek, ook u! Het wordt zitten, luisteren, meedeinen, meezingen en uiteindelijk misschien wel dansen. Het kan allemaal.

Met frontman Niels van der Gulik en zijn band met Erik Bogers op de Hammond, Auke Haaksma op de bas, Richard Heijerman drums en Jos Kolenberg op de elektrische gitaar herleeft u oude tijden.

U bent jong en uitdagend, grijze haren glanzen als nooit tevoren en u begrijpt na deze avond waarom u zo op kon gaan in deze muziek, uw muziek. Tijdloze muziek!

Vrijdag 1 juni Rock in de Kerk! in de Berkhouter Kerk. Aanvang 20:15. Entree € 15,00.  Kerkebuurt 172, 1647 ME Berkhout.

Reserveren via rockindekerk@gmail.com of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Rock in de Kerk!”  is de reservering definitief en ontvangt u het adres met route beschrijving.

Video

 

 

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen