20 JANUARI 2018 – NIELS VAN DER GULIK EN BAND – GOES ALLROUND MET ENGELSTALIGE COVERS

NIELS VAN DER GULIK MET BAND

Goes Allround met Engelstalige Covers

20 januari 2018, aanvang 20:30, entree € 15,00

DSC_9032

OPTIMALE BELEVING MET NIELS VAN DER GULIK EN BAND IN BEEMSTER KEYSER

Zanger en entertainer Niels van der Gulik is al lang geen onbekende meer in de regio. We kennen hem van onder andere “Sound of Silence” waarmee hij samen met Joost Botman, drie maal in een uitverkochte Beemster Keyser stond. Diverse keren deed hij in verschillende formaties mee aan Muziek aan de Middenweg welke hij afgelopen jaar spectaculair afsloot met band. Zaterdag 20 januari brengt hij met dezelfde band een speciaal samengesteld programma: van klein en subtiel, naar groter en groots.

Deze avond zal hij het publiek entertainen met Engelstalige covers. Maar liefst drie sets in een opbouwende beleving. Niels en de band: Jos Kolenberg – Gitaar, Erik Bogers – toetsen, Auke Haaksma – basgitaar en Richard Heijerman – drums spelen de eerste set akoestisch/licht versterkt, vervolgens een set versterkt met wat stevigere nummers waarbij je nog net kan blijven zitten. Vervolgens wordt het concert afgesloten met de nummers waarbij je wilt staan! Dat mag en kan allemaal op een heerlijke mix van Beatles, Stones, Creedence Clearwater Revival, Bowie, Otis Redding, Police, Fleetwood Mac, Doors, Led Zeppeling en vele andere. Niels van der Gulik, zijn band én goede muziek staat garant voor een top avond; een optimale beleving met een zeer groot wauw effect.

Aanvang 20:30

Deur open om 20:00

De Keyserin Organiseert, Middenweg 148 te Middenbeemster.

Prijs € 15,00

Reserveren: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. “Niels van der Gulik” is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen