Marcel Kapteijn & The Raindogs

13 oktober 2018 – Marcel Kapteijn & The Raindogs – De Vermaning Zaandam.

Aanvang 20:30, entree € 12,50

IMG_9307

Marcel Kapteijn & The Raindogs zijn altijd op zoek naar akoestisch briljante plekjes. Vandaar de keuze voor De Vermaning: een houten kerk met zand op de vloer en een niet oneindige akoestische galm. Een uitgelezen locatie om het publiek te verwennen met eigen liedjes die het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.

Marcel Kapteijn (bekend van Ten Sharp met het nummer “You”) heeft bewezen ook een geweldige Singer-Songwriter te zijn. Na zijn cd “Driftwood” heeft hij in het najaar van 2016 het album “The Man I Am” uitgebracht.  Wederom een pareltje met nummers als o.a. “You are everything”. Een titel die alleen al tot de verbeelding spreekt en niet mag ontbreken bij een concert van Marcel Kapteijn & The Raindogs! Kapteijn, neemt met zijn soms rauwe stem, het publiek mee, laat ze ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs: Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber, percussie vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving! Geen optreden van Marcel Kapteijn & The Raindogs is hetzelfde. Het is altijd weer een verrassing. Hele goede redenen om deze avond bij te wonen en er met elkaar een wereldavond van te maken! Van deze avond zal geluid- en beeld registraties gemaakt worden, die wellicht later op DVD ter beschikking wordt gesteld.

Met bovenstaand concert van Marcel Kapteijn & The Raindogs wordt een mooie aanvulling gegeven aan de bestaande programmering van de Doopsgezinde Vermaning. Zo wordt er een breder publiek bereikt en kan men op deze bijzondere locatie, naast de prachtige klassieke concerten, ook genieten van nieuwe, verrassende concerten en/of theatervoorstellingen in andere genres.

De Vermaning, Westzijde 80 te Zaandam

Kaarten à € 12,50 zijn te reserveren via info@wiewatwaarop49.nl,.

Aanvang 20:30.

Tot dan!

Na betaling van het gereserveerde aantal kaarten op NL74 RABO 0198 2970 84  t.n.v. G.M.M. Nannings, o.v.v. Marcel Kapteijn is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging met de nodige informatie.

FacebookTwitterGoogle+PrintEmailDelen